אמונה

אני גרה בחול.. אז מעניין אותי לדעת...

  • א' חשון התשע"ו

שאלה

מה קורה עם כל היהודים שגרים בחול, בזמן שמשיח מגיע? האם נטוס עם מטוס איך יהיה מה יהיה מעניין אותי לדעת האם נשמע כל שופר בכול העולם או רק בארץ כשמשיח יגיעה זה יהיה חיים נורמליים או חיים רוחניים בלבד מלחמת גוג ומגוג הכי מלחיצה אותי יש לי ילדים יש לי משפחה מה יהיה??

תשובה

שלום וברכה

כל יראי ה' יעלו לירושלים ברינה. אמנם במקורות מוזכר שהקב"ה יביא אותנו בענני שמים לארץ ישראל, אולם לא ניתן לדעת האם זה מטאופרי או כפשוטו, יתכן שאכן העליה לארץ ישראל תהיה במטוסים.

שופרו של משיח יהדהד בכל העולם כולו.

מלחמת גוג ומגוג ראי http://www.hidabroot.org/he/question/27677

בהצלחה רבה ושנזכה מהרה לאורו של משיח,