שם>?<

  • כ"ט תשרי התשע"ו

שאלה

שלום, נולדתי וקראו לי חופית בהמשך חיי חזרתי בתשובה והתחתנתי והתגרשתי לאחר מכן שאלתי כמה רבנים לא גדולי דור שהמליצו לי להוסיף הודיה הכוונה הודיה חופית אני לא ככ שלמה עם השינוי עדיין לא התחתנתי.. מרגישה קצת קושי רוחני.. רובם קוראים לי הודיה בשם החדש השאלה : האם השם הודיה חופית טוב לי? או להוריד לגמריי את השם חופית שנולדתי איתו ולהשאר רק עם השם החדש שהוסיפו לי (הודיה) נולדתי בז בכסלו תשמז תאריך לועזי 9.12.86 תודה לרב! ושהרב יברך אותי הודיה חופית בת אילנה ואת ביתי : שרה בת הודיה חופית

תשובה

שלום וברכה

לא להוריד את השם ולהישאר בשני השמות.

שרה בת הודיה חופית וחופית הודיה בת אילנה יבורכו בכל הברכות ותזכי לרוות מבתך רוב נחת ושתזכו להצלחה וסייעתא דשמיא ולזיווג הגון מהרה משורש נשמתך.