זוגיות

יחסים עם החמות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חמותי אדם מאוד קשה ומנסה כל העת לשלוט ביחסיי עם בעלי. אני מנסה לקרב את בעלי לתורה ומצוות והיא לא מעוניינת בכך מטעמים אנוכיים . רוצה שבשישי -שבת בעלי ייסע ויקח אותה לטייל ולקניות וכו. אני כבר כמעט בת 40 ולא ברור לי מה היה עדיף להתחתן כ זו מצווה גדולה או להישאר רווקה כדי לנסות להשיג גבר שומר מצוות.

תשובה

שלום וברכה

אם אינך יכולה להשפיע עליו שישמור שבת איתך, אין זיווג זה מומלץ כלל, וה` יזמין לך זיווג אחר ראוי לך.

אבל מומלץ ביותר שתכלי לסמינר וכך הוא יבין את גודל מעלת השבת, ומעלת המצוות ובוודאי יתחיל לשמור שבת למרות שאימו לא מסכימה לכך.

בברכה - בנימין שמואלי