אמונה

מתחזקת ורוצה להתחתן

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום כבוד הרב, השאלה שלי נוגעת בדבר מאוד רגיש אצל נשים-עניין החתונה. אני כבר ב22 ואני בתשובה מעל שלוש שנים אומנם לא חרדית לחלוטין אבל מאוד משדלת לעשות את רצון ה` ותמיד לקחת על עצמי עוד עוד דברים. עברתי שלוש מערכות יחסים רצניות שהראשונה מהם נמשכה כמעט שלוש שנים השנייה כמעט שנה והשלישית גם.מאז שאני ילדה בתור חילונית אני מאמינה באמונה שלמה שאשה צריכה להתחתן בגיל צעיר ושאין מה לבזבז את הזמן כי זה מאוד מיותר. כל הקשרים שנכנסתי אליהם תמיד הסברתי לבחור שהמטרות שלי הם מאוד רצניות ושאני לא רוצה לבזבז את הזמן ושאם זה זה אז מתארים ומתחתנים. וברוך ה` עד עכשיו איכשהו זה לא יוצא,אני יוצאת עם מישהו תקופה אנחנו מדברים על חתונה כל התקופה שאנחנו ביחד ואז נפרדים-שני החברים הראשונים שלי כבר נשואיים ברוך ה` ורק אני שכל כך רוצה לעשות את רצון ה` ולבנות בית יהודי בישראל לא מוצאת את הזיווג שלי. אנשים מסביבי לא מבינים את הלחץ ואומרים לי שכל החיים לפני ושאני צעירה אבל אני יודעת שהזמן עובר מהר ונמאס לי לבזבז את הזמן ולהיפגע כל פעם מחדש. מחכה לתשובתך. תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אל לך להתייאש, הזיווגים הם מאת ה` ואת עושה השתדלות למצוא את זיווגך, ובעז"ה ברגע שתפגשי את זיווגך תינשאי איליו מהרה. אין לך להיפגע מאלו השוללים אותך, הם פשוט לא מתאימים לך, אם היית חלילה ממשיכה איתם הסבל שלך היה קשה מאחר ולא היית זוכה להינשא למתאים לך. את צודקת מאוד שאין כל טעם לסחוב את הזמן, ובעז"ה בקרוב תמצאי את זיווגך המתאים לך.

מומלץ להירשם באתרינו ובעתיד אל תתני לסחוב אותך שלוש שנים עלי והצליחי והמשיכי להתחזק בתורת אלוקינו- בנימין שמואלי