זוגיות

מצב כלכלי שמשפיע על הזוגיות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני ובעלי נשואים כשבעה חודשים. המצב הכלכלי כרגע קשה מאוד, אני בהריון ולכן לא עובדת ובעלי רק עתה מצא עבודה. הוריי עוזרים לנו במה שאפשר והוריו כלל לא בקשר. בעלי הרבה במתח וכועס ומוציא עליי את תסכוליו. אנחנו רבים המון ואף הוא אמר מספר פעמים שהוא לא מאושר איתי ומצטער שנכנס לזה מלכתחילה (אצל ההורים בנפרד היינו מסתדרים טוב יותר).כמובן שמצב זה לא קל אני בוכה הרבה ולא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי!

תשובה

שלום וברכה

מצער מאוד שבעלך פורק את זעמו עלייך, אקווה שכאשר המצב הכלכלי ישתפר, תשוב אהבת בעלך איליך כבראשונה. השתדלי לא להחזיק במריבה וגם כאשר בעלך מנסה לצעוק עלייך את תעני לו בלשון רכה, וה` יהיה בעזרך.

בברכה שה` יהיה בעזרך – בנימין שמואלי