זוגיות

בעלי אינו מחמיא לי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בעלי אינו מחמיא לי. עשיתי הכל כדי לרצות אותו והוא רק יודע להעיר ולבקר. הוא טוען שהוא לא ראה את זה בבית ולכן זה קשה לו. אני מרגישה שזה מעיב על כל הזוגיות שלנו גם כשבמודע אני לא רוצה שזה יקרה. הרגש שלי "מדבר".הוא מבטיח עשרות פעמים להשתפר אך דבר לא עוזר...

תשובה

שלום וברכה

את צודקת בהחלט בדרישתך המינימלית, אבל אכן מאחר והוא לא ראה את זה בבית, קשה לו להתרגל לכך, וזה יקח לו זמן, התאזרי בסבלנות ונסי גם להחמיא לו הרבה והוא יהיה חייב להחמיא לך חזרה, וכך הוא ישתנהמהר יותר. קצת סבלנות והכול ישתנה לטובה.

בברכה - בנימין שמואלי