טבילת כלים, כיצד עושים זאת?

  • י"א תשרי התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום רב, אני מעוניינת לטבול כלים, איך עושים את זה, אין לי סיר גדול ולא קערה גדולה, וגם אין לי כסף להביא אנשים שיטבילו לי. איך בכל זאת אפשר לטבול כלים ע"מ שבני יאכל אצלי. אשמח לתשובתך

תשובה

שלום וברכה

טבילת כלים היא מצווה שנצטווינו לטבול כל כלי שהיה ברשות נכרי במקווה טהרה או בים. מלבד זאת כלים שנטרפו בשימשו לא כשר, יש להכשירם במים חמים כדת וכדין. מאחר וזכית וברוך ה' שבנך חזר בתשובה בקשי ממנו שיואיל בטובו לטבול את כל הכלים במקווה טהרה. ואם בישלת מאכלים לא כשרים אמליץ להביא צוות מיוחד שמכשיר לך את המטבח חינם אירגון צוהר 1800201112

בהצלחה,