זוגיות

בעלי נשוי לי 3 שנים הוא מתנהג כמו רווק

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום אני צרפתיה אני נשואה 3 שנים, בעלי עובד פקיד בדואר, אני לא עובדת, יש לי ילדים קטנים מידי, בעבודה של בעלי יש רק בנות שעובדות איתו, כשיש אירועים בעבודה הוא תמיד רוצה ללכת לבד אבל אני לא מסכימה, לפעמים הוא שומעה לי לפעמים לא. אני לא רוצה להשאיר אותו לבד שם כי יש המון נשים ממש ממש לא צנועות, אני לא דתייה חזקה אבל יש מינימום. העבודה שלו לא מוצאת חן בעיניי, כשהוא נימצא איתי או לא, כל הבנות קופצות עליו כשאני מדברת איתו על זה זה בשבילו זה נורמלי והוא לא עושה שום דבר רע, ולפעמים כשהוא רואה שאני צודקת הוא מתחיל להתעצבן ואומר לי שאני חונקת אותו. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני פשוט לא מוכנה לחיות עם גבר שחושב את עצמו עדיין רווק. אני רוצה לפתוח איתו חברת הסעות, אנחנו כבר בתהליכים אבל הוא לא מוכן לעזוב את הדואר. לא יודעת מה לעשות, לא יודעת עם מי לדבר, בבקשה תעזור לי. שירלי.

תשובה

שלום וברכה

חושבני שהדרך היחידה שתוכל להשפיע על בעלך היא רק ע"י התחזקותו באמונה ובתורה, והדרך לכך היא ע"י השתתפותכם יחד בסופ"ש למשפחות ששם גם תיהנו מחופשה וגם תשמעו הרצאות טובות על זוגיות, וגם על אמונה ודרכי התורה, וכך אני מאמין שבעלך יושפע לטובה ויפסיק את הקשר העז, עם הבנות האחרות. אם תרצי הכוונה לסופ"ש שלחי מס` טלפון ואשמח לכוונכם.

בהצלחה – בנימין שמואלי