זוגיות

איך אפשר להתגבר על קשר מהעבר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב אני מכירה בחור כבר המון שנים וכבר מגיל 16 הבנתי שזה הגבר אני רוצה לבעלי ואב לילדי.היום אני בת 23 כל החיים הינו ידידם ושכנים מאוד טובים אך לא מעבר לכך.הרבה פעמים הבנתי שהוא לא רואה בי כאישתו אלא כידידה טובה. לפני שנה עשיתי לזה סוף והפסקתי את הקשר איתו אך נורא קשה לי להמשיך, העבר שלי משפיע על חיי ולא נותן לי להתחיל בחיים חדשים. יש לי רצון רב להתחתן ולהקים משפחה איך המחשבה שלי עליו לא נותנת לי מנוס. השאלה שלי היא איך אפשר להתגבר על זה ואם יש או היה איזשהו קשר בין הנשמות שלנו בגלגול הקודם,וכל ההכרות ביננו זה חלק מתיקון

תשובה

שלום וברכה

דעי בבירור שאין הוא בן זוגך ותפנימי בליבך שהוא לא מתאים לך, וברור שאם חלילה היתם נישים היית עוברת סבל בל יתואר וה` הציל אותך מכך. ככל שתפנימי את זה כך יוקל עלייך לפתוח פרק חדש בחיים.

יתכן בהחלט שהקשר ביניכם, היה חלק מתיקון כלשהוא של גלגול קודם, אבל אין לכך קשר להחתטה על העתיד.

בברכה - בנימין שמואלי