נשים

ימי המחזור

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב השאלה היא לרב:אני אשה כבת-48 אמא לארבעה ילדים,אני שומרת על טהרה ,אבל לא מתמידה,משום שיש לי המון בעיות עם המחזור. אני מקבלת מחזור שיכול להימשך כעשרה ימים ,או יותר,נוסיף את השיבעה נקיים ונגיע לכמעט שמונה עשרה יום. זה גורם להמון מתחים ביני לבין בעלי,במקום שלום בית ,יש מלחמות וכעס. רופא נשים לא פתר לי את הבעיה ,אני רוצה להמשיך ולשמור על טהרה,זה חשוב לי מאוד,אני רוצה שלום בית . ממתינה לתשובה מהירה ,כי זה דחוף לי ביותר. תודה רבה ובשורות טובות

תשובה

שלום לך

חלילה לך להקל בדבר, מומלץ מאוד לפנות לבית מרקחת לב הטבע - בן משה מנשה כתובת: יחזקאל 6 ,ירושלים טלפון: 02-5388832 אשר ייעץ לך מה לקחת כדי לקצר את המחזור למינימום. מסרי לו שקיבלת את המספר מהרב גרוס. בברכה - בנימין שמואלי