שאלה בקשר לזוגיות שלי

  • ה' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב אני נמצא בזוגיות עם האישה הכי מדהימה שיש כבר כמעט שנתיים, אני יהודי לכול דבר ויש לי מכתב מהרבנות שהאמא שלי יהודיה ורק אבא שלי לא כמובן שלפי ההלכה הולכים לפי האמא המשפחה של החברה שלי הם דתיים ולא מוכנים לקבל יהודי שזה אני בטענה שאבא שלי לא יהודי ואני תא יהודי מלא אני נמצא בבעיה קשה אני לא רוצה להפסיד אותה והיא לא רוצה להפסיד אותי אנחנו אוהבים מאוד אני יודע לאן אני נכנס חש לי זיקה לדת ואני יכבד אותה ואת הדרך שלה וזה כולל לשמור שבת ולהתחזק יותר ויותר. לאחרונה גם אבא שלה הלך לרב והרב להתיעץ איתו ואמר לה אבא שלה שהרב אמר לו בלי ברכה של ההורים זה לא טוב והקשר לא יצליח אני לא מאמין לו כי הייתי אצל הרב הזה לפניו וכבוד הרב אמר לי "ברכה והצלחה" כאשר שאלתי אותו ונתתי לו פתק עם השמות שלנו ושל האמא כולל אישור מהרבנות שאני יהודי לכול דבר בבקשה עזור לי כבד הרב אני אבוד ולא יודע מה לעשות כדי לשמר את האהבה שלנו

תשובה

שלום וברכה

סליחה על האיחור הרב במתן התשובה, עקב עומס על המערכת לא ראינו את שאלתך עד הנה ואיתך הסליחה, מקווה שהעניין סודר על הצד הטוב ביותר.

בהצלחה,