תפילה וברכות

קדושה בתפילה

  • ד' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום, מה עליי לעשות אם בתפילה אני לא יכול לסיים את התפילה בגלל שהמתפלל שמאחוריי טרם סיים, ומגיעים כבר לקדושה. האם אני יכול לומר עושה שלום בלי לצעוד לאחור? האם אני נחשב כמי שלא סיים את תפילתו ויכול בקדושה לומר רק את 2 הפסוקים הראשונים? או שניתן לומר את כל הקדושה?

תשובה

שלום וברכה

לאחר אמירת יהיו לרצון השני, תווכל לומר את כל הקדושה אף שעדיין לא פסעת לאחוריך שלוש פסיעות.