שאל את הרב - כללי

חבלים שהותרנו מאחור

  • ד' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום. הרב זמיר הסביר פעם על "חבלים" כיביכול שנשארים לאחר קשר ללא חתונה .. משמע גם אחרי הפרידה אם הצד השני עדיין חושב ונזכר אז כביכול החוט לא נגזר ולי המזל אינו נפתח.. שמעתי זאת מתלמיד ישיבה של הרב זמיר כהן... אנא אם אפשר הרחבה בזה. ועוד שאלה.. מה לגבי תיקון חצות? זה טוב? נשים יכולות לקרוא? באיזה שעה ולמה זה מסוגל?... תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

אלו דברים שקורים לעיתים נדירות רק כאשר ממש יש רצון עז מצד אחד לשוב ואז הצד הרוצה נתקע מאוד וזה יכול להשפייע מעט גם על הצד השני.

תיקון חצות זה טוב מאוד אולם נשים פטורות מזה.