שאל את הרב - כללי

פגם הברית עזרה!

  • ב' תשרי התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב אני כבר אבקש ממך סליחה מעומק הלב על השאלה הזאת סליחה !! אבל תבין אותי שסה בא מרצון טוב לשמור על הברית!! אני חייל שמשרת ונותרו לי 2 לשירות אני דתי! אני אציין שאני שומר ברית ומתחזק אני ארצה לשאול אותך על כמה שאולות אני שומר על הברית כבר 80 יום רצוף הנפילה האחרונה הייתה לפני 80 יום שבה שמרתי 100 יום רצוף אבל יש לי דברים שמפריעים לי! כבוד הרב (רשמתי שאלה אבל היא נמחקה טוב אכתוב מחדש) שמתי לב שמ75 יום והלאה כבר קשה מאוד ויוצא זרע בשינה חוץ מזה אני שם לב שבשתן יוצא לי זרע לפני ולפעמים אחרי השתן אני מרגיש שאחרי 70 ומשהו ימים יש יצר הרע חזק מאוד לדוגמא הנפילה האחרונה שלי הייתה ביום 100 אני ישנתי ויסלח לי כבוד הרב אני לא מצליח להירדם כי היו לי זיקםות חזקות ואני מנסה להילחם בהם ולמתוח שריר ביד כדי לעצור אותם ולא מצליח ויצא לי מלא מלא זרע עכשיו מתחילים לי מחשבות לא צנועות ואני לפעמים לוחץ על הברית לבדוק אם יוצא זרע ויוצא לי לפעמים זרע!! אני מרגיש לא טוב עם זה מאוד ! הלכתי לאורולוג ואמרתי לו שאני עוצר זקיפה ומכאיב לעצמי לפעמים הוא אמר שאני יכול לגרום לאימפוטנציה וזה לא טוב אשמח לציין שב70 יום הללו אני עכשיו ב 80 יום לא הייתה לי זיקפה בכלל!! כי אני עוצר אותה שמותח שריר ביד (זה מכאיב והזקיפה עוברת !!) עכשיו חשבתי מחשבות לא צנועות ולא הגינוי איך פתאום נהיו לי זיקפה חזקות ועשיתי הרבה שכיבות סמיכה הזיקפה נעצרה אבל יצא זרע! הרב תעזור לי אני לא פוגם בעיניים ולא נכנס לאתרי זימה אפילו הנשים שברחוב זה לא מדבר אליי אני רוצה להיות קדוש וצדיק אבל אני שם לב שיוצא לי זרע לפעמים לפני ופעמים אחרי השתן טיפה דביקה כזאאת לא מדבר אלי נשים אני רוצה להיות שלם וקרוב לאלוקים זה המצווה היחידה שאני שומר ואני לומד תורה לא הולך לבית כנסת שום דבר תעזור לי אני רוצה להרגיש שלם זה נחשב נפילה הזיקפות לא רצוניות ו2 הלילות שיצא לי בהם קרי לא מחלוומות של זימה רק זיקפה וקרי. אני מרגיש עצב מאוד אציין שאני רוצה לשמור על הבררית אבל קשה אחרי 70 יום למה יוצא לי זרע בלי כוונה תעזור לי ואיך לעצור זיקפות תברך אותי שאתחתן אמן חוץ מזה כבוד הרב אם יש מישהו שאני ארצה להכיר (חיילת חרדית)אסור לי לפנות אליה ולדבר איתה? או לסמוך ולבטוח בה' שיסדר לי אבל מצד שאני אני די בטוח שאני לא צדיק שה' יביא לי מישהו בלי שאתמץ מה לעשות? ואיך להתמודד עם היצר? אני חושב על זה שהמחשבות הללו שחשבתי לפעמים הלא צנועת הסרתי אותם מהר מהראש והם לא גרמו לי לזקיפה אבל לא הגיוני שאיך לחצתי על הברית ויצא זרע זה לא מהמחשבות נכון?? סליחה כבוד הרב!!! אבל תבין אותי שאין מי שאוכל לפנות אליו!! אני לא הוצאתי זרע בכוונה בכלל כל אתום ימים ולא רוצה להוציא בכלל! אציין שהיה לי גם חלום שיצא לי בו זרע אבל קמתי ומתחי שריר ביד כדי להכאיב הזיקפה עצרה ויצא זרע קצת במקום יותר אבל עדיין זה רע!!!

תשובה

שלום וברכה

ראשית חשוב לדעת שקרי שיוצא בלילה ללא מחשבות טמאות זה דבר טבעי לגמרי ואין לך לחשוש מזה. אין לך להתעסק בבריתך ולבדוק אם יוצא זרע או לא, זה לא מעסקך, אתה זכית שאינך מוציא זרע במזיד וזה העיקר, מה השגוף משחר מעצמו בשינה או בהשתנה אין זה מעסקך. המשך לעבוד את ה' ותזכה להיוושע והינצל מכל צרה וצוקה.

בעז"ה תזכה למצוא בבוא היום את זיווגך ההגון. כאשר השאלה תהיה אקטואילת בקשר לזיווג אשמח לענות לך.

בהערכה רבה,