נשים

ביוץ יומיים או שלושה לפני הטבילה

  • כ"ח אלול התשע"ה

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה. אני רוצה להכנס להריון מיזה כשלושה חודשים אני בודקת זמני ביוץ במקלוני ביוץ, היום עשיתי בדיקה וגיליתי שהביוץ מופיע אצלי ביום ה11 (יש לציין שבחודשים קודמים התחלתי לבדוק מהיום ה13 והלאה..), אני אמורה לטבול רק בעוד יומיים וזה אומר שאני בעצם מפסידה את זמן הפריון כל פעם, שאלתי היא האם ישנה דרך לטפל בבעיה או שזו בעיה שאמורה להפטר מאליה? ואם ישנה דרך טבעית לטפל בזה? כיוון שלאורך שנים שתיתי כל מיני כדורים הורמונאלים למינהן למניעה ולדחיית הווסת. יש לציין שהפעם האחרונה ששתיתי היתה פרימלוט נור לדחיית הווסת לפני שלושה חודשים. אודה לתשובה במהרה. תודה רבה שבוע טוב ושנה טובה.

תשובה

שלום וברכה

זה יכול להסתדר מעצמו אם לאחר שלושה חדשים זה לא הסתדר אציע לפנות למכון פוע"ה שידריכו אתך בכל העיצות איך להרות בעז"ה.

 בין  השעות: 18:00-20:00 בקו - 052-5910020

בהצלחה,