ריטלין וכדורי שינה בשבת וביום כיפור

  • כ"ז אלול התשע"ה

שאלה

אני חי על ריטלין עם בעיית קשב חזותי ושמיעתי והפראטיביות כמובן ללא הריטלין אין לא תפילה ולא סעודה וכן אין שינה ללא הכדורי שינה כל זה מבעיה נוירולוגית שמשפיעה במישור המנאלי וההתנהגותי וגם הנפשי מלווה בדיכאון וחרדות בלבול שיכחה ערפול מחשבתי וכו' איך אני לוקח את הריטלין ביום כיפור במיוחד שאם לא אוכלים כמו שצריך הריטלין הופך לאפטי ושלל תופעות לואי נוירוטיות שמשביטות אותי

תשובה

שלום וברכה
קו מיוחד להתייעצות עם ד"ר שוסהיים יחד עם רב ביום ביום ראשון ושני בין השעות 5-7 בערב בטלפון 025016779.
בהצלחה,