חגים ומועדי השנה

האם אפשר לבקש מחילה במסרון?

  • כ"ה אלול התשע"ה

שאלה

שלום, רציתי לשאול האם אפשר לבקש סליחה מקרוב משפחה באמצעות הודעת סמס/וואטסאפ? כלומר, אני לא ממש פגעתי בו אלא ההפך הוא הנכון, אך לשם הסר הספק ברצוני לבקש את סליחתו במידה ונפגע ממני. אולם מאחר והתנהג אליי בצורה ממש לא יפה אינני מרגישה צורך ויכולת לעשות זאת בפנים או בטלפון ומעדיפה בדרכים הנ"ל. האם אפשר?? אודה לתשובתך

תשובה

שלום רב,

במקרה שלך תוכלי לבקש מחילה בכתב . ראי בעניין זה https://www.hidabroot.org/question/76532

בהצלחה רבה,

הלל מאירס