רח' המעפילים 5.ב בית שאן

  • כ"ה אלול התשע"ה

שאלה

שלום לרב,, יש לנו שכנה שהיא גיורת, וחילונית, בזמן האחרון התקרבנו ואני רוצה לדעת איך להתנהג איתה, אנחנו מארחים אותה בשבתות. ומה גיורת צריכה לקיים בכדי שהגיור יתקיים? בברכת שנה טובה

תשובה

שלום וברכה

אם היא מעולם לא התכוונה לשמור מצוות ולא קיבלה על עצמה עול מצוות היא ככל הנראה נכריה לכל דבר, צריך להיזהר להשתמש רק ביין מבושל או מפוסטר.