אמונה

חוויה מלחיצה אולי תוכל לעזור?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברצוני לשאול שאלה אני ישנה נאמר בצהריים ואז ישנו מצב שבו העניים שלי פקוחות אני שומעת ורואה הכל מסביבי ולא יכולה לזוז שום תזוזה מנסה להתעורר ולא מצליחה זה קרה לי כבר 3 פעמיים בעברי אני בעלת תשובה כבר 7 חודשיים ברוך השם ופתאום זה הופיע שוב אני אומרת שמע ישראל בקול רם עד שהנשמה חוזרת ואני קמה מהמיטה זו חוויה דיי מפחידה רציתי לשאול ולבקש עזרה מה זה כל העניין הזה תודה רבה מראש !

תשובה

שלום וברכה

ההרגשה שאת כותבת בעת התעוררות, ידועה במדע כהתעוררות מוקדמת של המוח לפני האיברים, וכתוצאה מכך נגרמת ההרגשה המתוארת, אין מה להיבהל.

בהצלחה - בנימין שמואלי