תפילה וברכות

האם מותר להתפלל מנחה גם בזמן שאחרי ששקעה השמש

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב שלום נכון שיש להתפלל מנחה עד שקיעת השמש האם מותר להתפלל מנחה גם בזמן שאחרי ששקעה השמש לצאת הכוכבים 2.הייתי אצל הרב קדוש מאשקלון והוא אמר לי להשים תליון של מגן דוד מזהב לבן על צווארי ותליון נוסף של מגן דוד מנחושת אבל שיהיה תלוי בחדר לא הבנתי מה המשמעות של זה אם ידוע לכך הסבר אשמח לדעת בתודה מראש..

תשובה

שלום וברכה

מרן הרב עובדיה כותב שאפשר להתפלל עד 13.5 דקות לאחר השקיעה תפילת מנחה. אינני מכיר את הרב קדוש ולא את סגולותיו, ואינני יודע מה טיב הדברים האלו.

בברכה - בנימין שמואלי