זוגיות

פשר החלום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרבנים שלום רב! בעלי הוא סיעה בבית ספר לילדים מוגבלי(פגיות ראש,ושיתוק מוחי)לפני שנה הלכנו בעלי ואני לטקס הסיום של השנת הלימודים.כאשר עמדנו לעזוב התקרבה אחת המורות חיבקה ונישקה את בעלי לפני(שכמוון לא הרגשתי טוב עם זה)והוא לא הגיב לדבר, אשר העציב אותי מאד.לא אמרתי לו כלום על התנהגות זו אבל אני לא הייתי שלמה עם זה.לאחר שנה לא יכולתי יותר לסבול ואמרתי לו את מה שאני חושבת ,שאני מאד פגועה ושזה כואב לי מאד.והנה בלילה אחד אמא שלי הופיעה לו בחלום. ובחלום היא מופיעה לבושה יפה עם חיוך וחולפת במהירות.אבקש לדעת מה פרוש החלום הזה ומה עלי לעשות בתודה מראש שרה קרן חיפה

תשובה

שלום וברכה

החלום בא עקב מחשבותיך, ואין בכך שום מסר. טוב נהגת כשאמרת לבעלך שהדבר פגע בך, וכן ראוי לנהוג.

בברכה - בנימין שמואלי