שאלה לגבי חתונה

  • י"ח אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב ותודה רבה רבה על התשובה מראש... הכרתי מישהי ואנחנו חושבים על להתחתן מדברים על זה כבר די הרבה ורצינו להיות כנים אחד עם השני והיא אמרה שהיא מפונקת והיא בזבזנית (בגדים, בשמים וכדומה) יש לה יראת שמיים והיא באה ממשפחה דתית כשאני שואל אם היא עושה משהו בבית היא אומרת שלא, אבל בשביל לשמח אותי, היא מוכנה ללמוד את המטלות שאמא שלה עושה. עכשיו בקיצור היא מפונקת וזה קצת מטריד אותי היא אוהבת אותי מאוד וכל הזמן אומרת שהיא תשמח אותי, ותלמד, ואנחנו אפילו שומרים נגיעה. רציתי לדעת מה כבוד הרב מייעץ במצב כזה? כרגע אני מורה למוזיקה עם משכורת לא גבוהה ואני רוצה ללמוד תורה אבל אני קולט שאולי אני אצטרך לעבוד יותר :) בשבילה מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

בדרך כלל המצב מחייב ובחורה שהיא מפונקת לא ממשיכה עם הפינוק לאחר החתונ. כך זה ברוב רובם של המקרים.

בהצלחה בזיווג,