שאל את הרב - כללי

שאלה לרב זמיר הכהן

  • י"ז אלול התשע"ה

שאלה

נכדתי בת 11 חיכתה באוטו עם התינוקת [באוטו סגור וממוזג ונעול] לאמא שרצה להביא מוצץ שנשכח בבית , בזמן הזה הופיעה אישה באותו שהפחידה מאוד את הנכדה שלי , לא ברור מאיין נכנסה , לאוטו וכיצד יצאה ממנו בעודו נעול, הנכדה בטראומה , פוחדת , וזה מעסיק אותה מאוד, ללא ספק זו רוח , למה זה קרה , ומה זה ,? אני חייבת הסבר , ובעיקר הבטחתי לנכדתי שאברר איתך , איך להרגיע אותה ? בבקשה תעזור , דחוף תודה מראש שרה סויסה

תשובה

היא ראתה את האשה פותחת את הדלת? או שהיא נכנסה בלי לפתוח את הדלת?