דיני אבלות וקבורה

  • ט"ז אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב 4 חודשים לפני שנולדתי נפטר אחי ממחלה קשה בן 12 במותו בגיל 7 שנים הוסף לו שם דוד וזה השם שלי לבי הוראת הרבנים דאז אין לשבת שבעה ואן להקים מצבה לפני מס שנים אחי בא בחלום של אבי ז"ל ובבת הדודה שלי לאחר בכן אבי ז"ל אמר קדיש לפני שבוע מצאתי את חלקת הקבר עם אחי ללא מצבה וללא שום סימן שמשהו קבור שם מאז אני לא רגוע משך 56 שנים אנשים עברו על הקבר שלו ולא דברו עלו כלל מה אני צריך לבצע אני רוצה להקים מצבה בתודה דוד לוי

תשובה

שלום וברכה

לא מובן למה לא לשבת שבעה על נער בן 12. כמו כן אם תרצה להקים מצבה, תבורך.