שאל את הרב - כללי

עזרה במשכב זכר

  • ט"ז אלול התשע"ה

שאלה

שלום. לפני כנה חודשים נפלתי במהלך שנתיים במשכב זכר. מהתלהבות ובעיקר מדיכאון שבחיים לא אמצא בת זוג. לפני כ3 חודשים הכרתי מישהי. הבנתי שאני לא באמת רציתי את השטויות האלו שעשיתי. שאני מתחרט על הכל מעומק הלב. ושאני באמת אוהב אותה. אני נאכל מבפנים האם לספר לה או לא. כי אני יודע שברגע שאספר בטוח ניפרד. ושאלה נוספת זה איך אני משכיח מראשי את כל הדברים שעשיתי? אני רוצה לגמרי לשכוח מזה לתמיד כאילו לא היה. אשמח לעזרה בשני הנושאים. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

חלילה לספר לה.

לאחר התשובה השלימה והאמיתית עליך לדעת שהחטא נמחק ואינו קיים יותר ועל כן אין לדאו יורת מהחטא. כאשר אתה נזכר מהחטא אל תילחם במחשבה אלא לתאמר לעצמך ברוך ה' שאני כיום לא במקום הזה ואני כיום שומר על עצמי ותמשיך להסיח דעתך למחשבות אחרות ולעניינים שונים.

בהצלחה,