מזיקים

  • ט"ו אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב, אחותי הקטנה (בת 18) מספרת שהיא ישנה במיטה פתחה את העיניים והיא ראתה דמות שחורה עומדת בדלת והיא השתתקה למיטה,עצמה את העיניים, פתחה אותן,והוא היה מול הפרצוף שלה. חשוב לי לציין שלא ידעתי לגבי המקרה הזה. בליל שישי חלמתי- על שד שהוא בא אליי והכריז שהוא שד הוא היה כמו ילד מעוות והוא לא הפסיק להגיד שהוא מציק לאחותי הקטנה והוא חזר על זה הרבה. והוא הראה לי את התמונה שלה. החלטתי לשאול אותה אם יש לה לאחרונה משהו שמפריע לה בשינה והיא אמרה את מה שכתבתי למעלה. וחשוב להזכיר שהוא ציין זמן מסויים שהוא הציק לה .החלום קרה ב4 בבוקר קמתי מהחלום. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

יש להקפיד על קריאת שמע שעל המיטה ולבדוק את המזוזות בכל הבית, נקווה שהדבר לא יחזור על עצמו יותר.