אמונה

הרב יצחק פנגר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, שמי עינב,חוזרת בתשובה, מזה זמן לא רב, שלחתי אליכם שאלה שעל לשבוע ימים וטרם נעניתי, ייתכן ולא נקלטה אצלכם במערכת, השאלה הייתה: האם הרב יצחק פנגר יכול להיות הרב שלי לענייני דת יש לי המון שאלות ואין לי הדרכה, מפני שמכל ההרצאות של רבנים ששמעתי, ראיתי וצפיתי, אליו הכי התחברתי, האם זה אפשרי ממתינה לתשובתכם המהירה, תודה רבה עינב

תשובה

שלום וברכה

כמדומני שהרב פנגר אינו עוסק בסיוע פרטני עקב העבודה הרבה המוטלת עליו בתחום העזרה ראשונה. משל למה הדבר דומה, הרב פנגר משול לחובש שמעניק עזרה ראשונה מיידית, ולאחר מכן הוא מעביא את הפציינט לרופא מטפל, וביינתים הוא הולך להציל נפשות רבות נוספות, ולכן חושבני שהרב אינו עוסק בכך.

אנו כאן באתר מנסים לתת תשובות לכל שאלה שנשאלת לפי דעתם של רבני הידברות הרב זמיר והרב פנגר, ובמקרה הצורך אנו מתייעצים איתם. ואולי כדאי לך באם יש לך אפשרות להיכנס למדרשה המתאימה לך כדי שאכן תזכי להכוונה ראויה ומסודרת.

אם תרצי אשמח לעזור לך בזה בכל האפשר.

בברכה - בנימין שמואלי