שאל את הרב - כללי

חלום על הבעש״ט

  • י"ד אלול התשע"ה

שאלה

שלום לכם ראיתי לא פעם אחת שאתם עונים לאנשים על חלום שחלמו אני לקראת חתונה בעזרת השם חוזרת בתשובה ואני יותר מאשמח אם תעזרו לי לפתור את החלום שחלמתי לפני יומיים אז ככה חלמתי שהייתי בציונו של הבעל שם טוב הקדוש והארוס שלי ואני נפרדנו ובכיתי שם המון כי לא רציתי שזה יקרה וכל פעם כאילו הייתי קוראת לו והוא היה מופיע שם ואומר שאין מה לעשות אני והוא והוא לא אוהב אותי ויום אחד הוא הופיע שם בכניסה לציון בלילה חיבק אותי ובכינו וככה התעוררתי מהחלום מה זה אומר??? אשמח אם תענו לי נ.ב לא יודעת אם זה קשור באותו יום רבנו ואנחנו על סף פרידה

תשובה

שלום וברכה

נראה לי שנהחלו מראה שווה לכם להתחזק ובעז"ה תוכלי לבנות בית נאמן בישראל.