חינוך ילדים

צפייה במחשב

  • י"ב אלול התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב! אנחנו הורים ל 4 בנים מדהימים, אנחנו משפחה דתיה מאוד השואפת להתחזק כל הזמן. הגדול עולה לכיתה א' בבית ספר חרדי, תאומים בני 4 והקטן בן שנתים תכף. מצאתי את עצמי בחופש הגדול יושבים מול המחשב (אין לנו טלויזיה) ורואים סדרות מהאינטנרט. אני מאוד רוצה להתחזק ולהוריד אותם מכל הסדרות מסביב שלא מתאימות למגזר החרדי, ניסיתי להראות להם צור משלנו ובגן של דודו הם אהבו מאוד אבל לא רוצים תמיד לראות שוב ,ניסיתי אריאלה סביר, מלכלי ועוד... והם לא אוהבים בכלל, מה שמושך אותם זה הדמויות המצוירות. השאלה פה איך אני מורידה אותה מצפייה בסדרות לא לרמת הדת ואיך אני כן ממלאה את הזמן איתם. אציין שאני אמא שיושבת איתם הרבה ומעסיקה אותם, עכשיו יהיה קל יותר כשהם במסגרות... אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

תסבירי להם שלא הכל מותר לראות ורק מה שמותר לראות אימא מראה לכם, מה שאסור לראות, אימא לא מראה אפילו שזה מעניין, כי אתם ילדים צדיקים ולא מסתכלים שמה שלא צריך להסתכל.