הטרדת רעש מהשכנים

  • ח' אלול התשע"ה

שאלה

שלום רב, לפני כ4 חודשים עברנו לגור בבית בבנין, מעלינו גרים משחה חרדתית חוזרת בתשובה, כבר בשבת הראשונה היו לנו רעשים בלתי נסבלים מהם של גרירות ודפיקות. עלינו אליהם שוב ושוב בבקשה להפסיק ללא הצלחה, פנינו לועד הבית, לרב השכונה שידבר איתם, עד שבסוף פנינו למשטרה, לאחר זמן מה גם זה לא עזר, כיום אנו סובלים מרעש מטריד שנראה בכוונה. אנו לא יודעים מה לעשות. נשמח לעצת חכמים. תודה

תשובה

שלום וברכה

מה אני יכול להציע עוד כבר פניתם לרשויות החוק ולכל מי שיכול להועיל והעלתם חרס. אינני וראה מה עוד ניתן לעשות חוץ מלהרבות בתפילה לפני בורא עולם.

ה' ישמע שעוותכם ויתן לכם מנוחה ושלווה.