זוגיות

עד כמה חשוב לבדוק את משפחתו של החבר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב: שאלה לי אליך,עד כמה חשוב לבדוק את משפחתו של החבר האם זה ממש חשוב שחבר שלי יבוא ממשפחה טובה למרות שבמציאות היתנהגותו ואישיותו של חברי ממש שונה וטובה משאר משפחתו הוא ממש שונה מהם כמעט בכול דבר.ואיך שאני רואה איך הם מתנהגים לא ממש בא לי להיות חלק מהם בכלל יעני במקרה ואנחנו נתחתן אני מנסה לדמיין את עצמי איתם ולא ממש מתחברת אליהם. אבל בכול זאת הם משפחתו של חברי ואני חייבת להיות ביחסים טובים איתם בשבילו.. שאלתי האם הוא בהכרח חייב לבוא ממשפחה טובהלמרות שאני חושבת שהוא הגבר בשבילי כמעט בכול המובנים חוץ מהקטע של המשפחה. אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה... תודה

תשובה

שלום וברכה

אם את מרגישה את עצמך מחוברת לבן זוגך, אין צורך שתתחברי למשפחתו, העיקר שלא שתסלדי מהם, ואינך חייבת להרגיש מחוברת איליהם.

בהצלחה - בנימין שמואלי