נשים

מה בדיוק הן הלכות הצניעות בלבוש לנשים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום הרב..! רציתי לדעת מה בדיוק הן הלכות הצניעות בלבוש לנשים -אני שואלת את השאלה הזאת מתוך בלבול קל בין הלכה להחמרה בנושא... תודה רבה! אשריכם שאתם זוכים לעזור לאנשים לחזור לאבינו היקר!!

תשובה

שלום וברכה

עיקרי היסודות לא ללכת בביגוד רעשני לא ללכת מגולה במקום שאמור להיות מכוסה. המקומות שחייבים להיות מכוסים, אחרי המרפק חייב לכסות מכוסה, כמו כן כל הרגל חייבת להיות מכוסה, וכן החזה עד העצם, וכן הכתפיים עד העצם.

אין ללכת עם בגדים צמודים מאוד המבליטים את צורת גוף האדם. אם שי לךעוד ספק בין הלכה להחמרה אשמח לענות לך.

בהצלחה - בנימין שמואלי