זוגיות

בעיה....

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי בעיה ענקית!, התחלתי כבר לפתח עניינים עם מישהו, אני מדברת איתו בפלאפון, אני רוצה כל כך להיפגש איתו, הוא בחור דתי, אבל אמא שלי לא מסכימה לי כי אני רק בת 15, ואני מנסה לשכנע אותה שתיתן לי, אני מאוד רוצה להיפגש איתו (לא סתם להיפגש-אני רוצה ליראות עם הוא מתאים לי), ועכשיו עם אני יגיד לו שאני לא יכולה להיפגש איתו הוא יפגע.... מה אני צריכה לעשות אני באמת רוצה להיפגש איתו לא לסתם! אבל הגיל שלי מפריע לי.....

תשובה

שלום וברכה

אין זה מומלץ כלל שתיפגשי עם בחור בגיל צעיר כל כך למטרות רציניות, הרי אינך מתכונת להתחתן בגיל זה, ולמה תבואו לידי חטא חלילה, כדאי לך מאוד לשמוע בקול אימך החפיצה בטובתך, ולנתק כל קשר בגיל זה, ואי"ה כאשר תהיי ב 18 ותרצי לבדוק בחור למטרות נישואין תעשי זאת בצורה מושכלת.

אימרי לו שאת צעירה מידי ואינך מעונינת כעת בקשר עם בחור, עדיף שהבחור ייעלב אולי מעט מאשר שתיכשלו בדברין חמורים. שימרי על עצמך מאוד - בנימין שמואלי