נשים

האם מותר להחליף טבעת נישואין?

  • כ"ז אב התשע"ה

שאלה

שלום, אני רוצה לשאול על טבעת הנישואין שלי (נדמה לי שראיתי תשובה כאן וזה מה שעורר אותי לשאול). הטבעת שלי קטנה עלי כבר מספר שנים וקניתי טבעת אחרת דקה מאד ופשוטה לעומת הטבעת האמיתית שהיא רחבה ושוקלת 9 גרם שאגב גרם לי לרטיבות ופצעים לאצבע מתחת הטבעת. הבנתי שאין להחליף טבעת נישואין. אבל מה אני עושה במקרה שלי? האם מותר להתיך אותה ולהצר אותה או שאפשר רק להרחיב אותה. תודה.

תשובה

שלום רב,

מותר להצר ולהרחיב טבעת נישואין כרצונך. וכן מותר להחליף אותה.

בברכה,

הלל מאירס