האם אני צריכה להדליק נר נשמה לאימי ביום שישי בנוסף לנר תמיד

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חמי נפטר לפני שנה שמתי בבית נר תמיד אימי נפטרה לפני 4 חודשים שמתי בשבילה גם נר תמיד האם אני צריכה בימי שישי להדליק נר נשמה בשבילה נוסף לנר תמיד. וביום שישי בהדלקת נרות אני מדליקה נר שבת בשבילה האם זה מותר תודה על כל ההתיחסות שלכם הרבה כח תמישכו לחזק אותי עוד

תשובה

שלום וברכה

אין צורך להדליק נר נוסף אבל הדבר מועיל מאוד לנשמה. ומותר להדליק את הנר בעת הדלקת נירות השבת.

בברכה - בנימין שמואלי