אמונה

איסור דיבור ונגיעה נוגע גם על בנים פחות מגיל 13

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

1.אני בת 15 ורציתי לדעת עם מותר לי להסתובב עם בנות שהם לא דתיות..אני מקווה שאני יצליח להשפיע אליהם לטובה 2.יש איסור דיבור ונגיעה גם על בנים פחות מגיל 13

תשובה

שלום וברכה

לא מומלץ לנסות ולהחזיר בתשובה כשאת עדיין צעירה כל כך, עדיף להתחזק בעצמך ולכשתתבגרי מעט תעסקי בחזרה בתשובה. עם בנים עד גיל תשע אין כל בעיה ולאחר מכן יש להקפיד על נגיעה.

בברכה - בנימין שמואלי בברכה -