עונש מוות לרוצחים

  • ל' ניסן התשע"ה

שאלה

בס״ד שלום וברכה רב יקר רציתי לשאול אותך מה היא עמדת היהדות לרוצחים הרי הם עדיין מסוכנים כי אם אדם רצח פעם הוא עלול לרצוח עוד פעם אז עדיף להרגו כי הוא מסוכן לא משנה באיזה מצב ואם יהרגו את אותו מחבל לא משנה מוצאו זה יהיה כאיום כהוגן . בכבוד רב ותודה על הזמן שהקדשת לתשובה .

תשובה

שלום וברכה

בזמנינו אין לנו סנהדרין ולא ניתן להרוג בני אדם.

אם אנו חוששים שהוא ירצח שוב, עליו להיות בכלא אזוק לנצח נצחים.

בברכה