מה עושים בחו"ל לגביי כיפה וכיסוי ראש

  • י"ז אב התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. שבוע הבא אנחנו מתחתנים לטוס לחו"ל לברצלונה. אני ואישתי. ובגלל האנטישמיות וכל הנושא הזה אני מתכנן להסתובב עם כובע קסקט. ורציתי שגם אישתי תסתובב כי קצת מסוכן עם הכיסוי ראש שלה. והשאלה היא שבשביל לשים את זה מצריך שהקוקו של השיער מאחורה יהיה בחוץ כי הכובע לא יושב טוב ולא נוח. האם זה בסדר?

תשובה

שלום וברכה

חלילה להוציא את שערה החוצה, שתלך בצניעות כראוי לבת המלך ובעז"ה שום מזק לא יגש איליה ואין לפחד כלום.