קללת אב

  • כ"ו ניסן התשע"ה

שאלה

במשפחה של בעלי היה סכסוך על ירושה, הם ביחד עם האבא תבעו את בעלי. בפסק דין האזרחי נקבע שעל בעלי לשלם סכום של 50.000.זאת לאחר שאיבד את הבית וירד מנכסיו העסק שלו כשל. הבן מנסה תמיד לעשות סולחה. יש לציין שגם לפני הוא ניסה אך ללא הועיל האבא רוצה כסף. הבן במצב כלכלי קשה מאוד בקושי מביא אוכל הביתה, את האבא זה לא מענין הוא רוצה כסף וקילל אותו שלא יהיה לו פרנסה ובאמת אין ישועה בענין הזה מה ניתן לעשות? יש לציין שלמרות המשפט וכל ההשפלה הבן המשיך לכבד את ההורים

תשובה

שלום וברכה

בזכות כיבוד האב שלו יזכה בעז"ה לעשירות. יעשה התרת קללות וימשיך לכבד את הוריו וה' הטוב ישלח לו שפע ברכה והצלחה בכפל כפליים ויזכה להיחתם בספרן של צדיקים גמורים ולישועות גדולות.