אמונה

מה הסיפור עם ישו?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה. בתקופה האחרונה נחשפתי לשמועות מאנשים המגדירים עצמם כיהודים משיחיים בדבר קיומו ומהותו של ישו. הם מאמינים שישו הוא המשיח של עם ישראל.בגלל שאנשים אלו היו ועדיין יהודים טובים באמת צנועים וישרים ואני מכיר אותם ואת משפחתם.אז בדקתי בתנך שלנו בפסוקים ופרקים כמו ישעיהו נ.ג ןאכן יש קשר והגיון בכתוב. אני נמצא בפחד ובלבול וזקוק מאוד להבין ולדעת את האמת. אני כהן ממשפחה דתית מסורתית. אני מניח תפילין כל יום ושומר ממש את חגי ישראל. אני מנהל שיחות נפש רבות עם בורא עולם ומבקש ואפילו בוכה הרבה ומבקש מבורא עולם שינחני אל האמת. בתודה ובברכה. גבריאל-כהן

תשובה

שלום וברכה השקרים האלו מלווים אותנו הרבה שנים ויהודים תמימים אכן נלכדים בה, וכל הלומד יודע את גודל השקר וכל היכול להציל את המסכנים אשר הלכו בשבי המשיחיים זכותו גדולה מאוד.

נשמח לענות על כל שאלה נוספת - בנימין שמואלי