אמונה

בעיה עם עצמי שלא ברורה לי..

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום הרב.. דבר ראשון..איך שהיה לי זמן פנוי ישבתי וקראתי את העיתון של הידברות והוא מדהים.. אשרייכם!! וכבר צפיתי בדיסק של ההילה והקבלה..זה מרתק ביותר.. ממש תודה... מכל הלב!!!!!!! אגב..העברתי את הלימוד ויצא ב"ה מעולה.. שוב תודה... דבר שני.. אני לא בדיוק יודעת להסביר אבל שמתי לב למשהו שקורה לי הרבה בתקופה האחרונה אני מנסה מאוד לחזק קשרים טובים עם חברותי... הבעיה היא שכל פעם שאני שמה לב שקשר כלשהו עם מישהי הוא טוב.אני איפה שהו מתחילה להיגעל ממנה..אני לא יודעת למה.. אין לי שום מחשבות רעות סתם על חברות... אלא כולם מקסימות.. אני לא יודעת.כל פעם שאני מכירה מישהי טוב ושהיא מכירה אותי טוב אני מתחילה להירתע ממש ממנה.. ואני מנסה לגרום לזה שהיא לא תשים לב למה שעובר לי בתוך הלב..אבל זה ברור לי שאני ילדה כמו שאומרים..שקופה..ישר רואים.. ולמשל כרגע יש ילדה שאני לא מסוגלת בקושי לדבר איתה והיא פשוט ניפגעת!!! ואני מרגישה עם זה הכי רע בעולם.. ואלף פעמים חשבתי לדבר איתה על הכל ולהסביר.. אבל אין איך להסביר הרגשה כזאת.... מה אני עושה תודה רבה רבה.... (סתם משהו שהייתי חייבת להוסיף- האתר והערוץ של הידברות ממש התפרסם אצלינו באיזור לכ"כ הרבה אנשים...חילונים, דתיים, ברסלבים, כאלה שלא ברור מה הם,אפילו אצלי בבית הערוץ דולק כמעט כל היום ולא רק בגללי..אלה גם ההורים והאחים,ואת הספר שהמלצתה לי עליו "בגן האמונה" קניתי לאחי הגדול ובעז"ה...וכולם פשוט נהנים!!!!!! אתם פשוט יודעים איך לגעת בדיוק בשפה של כולם!!...אשרייכם!!!!!!!!!!!!!!!!)

תשובה

תודה רבה על הפידבק מתוצאות הערוץ, אלו כמים קרים על נפשות עייפות, ראשי האירגון הנושאים בעול הכספי הרובצים כמעט תחת משאם, אשרי מי שיוכל להביא את העניין הכביר לליבות נדיבי העם עמהם יש לו קשרים, שיפרשו חסותם על המפעל הגדול הזה. בורא עולם בוודאי ישיב להם כגמולם, על פעלם לקירוב לבבות עם ישראל.

בהצלחה - מנשה ישראל