אמונה

אסטרולוגיה דגים וקבלה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, שלום קוראים לי גיא בן 17 צעיר אבל עם שאלה שמעניינת אותי יום יום.. *(הרחבתי הרבה על המצב כי אני לא יודע כבר מה לעשות) התאריך לידה הלועזי שלי הוא 2.3.91 בגלל שאני מתעניין בזה וחושב על זה עלו לי הרבה דברים לראש.. ועדיין לא הגעתי לתשובה ברורה אני אסביר: אם אני מסתכל על מתי נולדתי אני מזל דגים. וכל מה שרשום על רקע הדגים באמת משקף אותי וזה נכון לגבי. [אסטרולוגית] מספר גורל. שמחברים את התאריך הלועזי אני יוצא מספר 7. ונולדתי ביום שבת. [לא במוצאי שבת, אלא בשבת שעה 5 אני חושב] דרך אגב השם שלי הוא גיא ככה שלפי האותיות זה מראה על חסד ורוחניות גבוהה שזה באמת משקף אותי עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. מה זה אומר כל הדברים האלה למה אני תמיד מרגיש שהרוחניות חזקה אצלי! אבל עדיין לא חוזר בתשובה. אני לא חוזר מסיבה שעברתי הרבה סבל בחיים ובגיל הזה ברגע הזה אני לא יכול לחזור בתשובה אולי בעתיד. אני מרגיש את הרוחניות אצלי! כל סרט פה באתר אני מבין אותו ומבין את הכח הגדול מאחורי התנ"ך וכו`. אני לא יודע מה זה אומר לגבי.. שיש לי רוחניות גבוה וזה הכל או שיש משהו אחר אחרי כל הדבר הזה. קצת רקע על החיים שלי. עברתי חיים לא קלים [איבדתי אבא, אמא חלתה ומגיל 6 בעצם החיים שלי נהפכו לסיוט] אבל בלי לחשוב על זה בכלל המשכתי בחיים שלי! אני לומד, עושה בגרות מתכנן לעשות צבא ופשוט המשכתי את החיים למרות שהיו לי פסיכולוגים [מתוך ידיעה עצמית זה רומז על כך שהייתי צריך להישבר] בבית ספר היו לי קשיים עם ילדים וכו` אבל אני החזקתי את עצמי. גיליתי על עצמי דברים עצומים מבחינתי! אם זה שאני חושב תמיד נכון ומבין את האמת בדבר [בלי קשר ללימודים] שאני מתעניין במשהו אני פשוט מבין אותו [בערך כמו באסטרולוגיה על דגים כל מה שמאופיין]. זהו, אני לא אמשיך להרחיב כי זה מספיק אני חושב. אשמח לקבל תשובות ואפילו את החשיבה שלך על העיניין! יום טוב, גיא

תשובה

שלום לך

המעבר בין המוח המבין לבין כלי המעשה אשר עליהם להשלים ולעשות את אשר המוח מבין שעליולעשות, יש לו לעבור דרך הלב, דהיינו להפנים את הדברים ולהביאןם לכל מעשה וכוח זה הוא המכונה "דעת" ולאחר שיודע האדם את תפקידו בעולם ושמחובתו להישמע לדברי ה` ולציית לכל מה שרצון ה` ולהימע מכל אשר בוראינו מצווה עלינו להימנע מכך, מחובתו להפנים את הדברים בלבו ולהתחיל ליישם את אשר הבין, וברגע שיתחיל ליישם את אשר השכיל ייפתחו בפניו שערי הצלחה חדשים וימצא בנפשו כוחות נאצלים אשר מעולם לא הכירם ,

לפתע ירגיש מחובר לעצמו ולבוראו נפשו תמצא סיפוק וואושר באשר תקבל את מזונה אשר נמנע ממנה כל השנים. אין סיבה שעקב סבל כלשהוא ימשיך האדם לענות את עצמוולא לתת את נפשו את מזונה אשר היא נדרשת, אין סיבה שתנקום בעצמך ותפסיד אתכל תפקידך המרכזי בחים עקב סבלך הרב עד הנה. היה חזק ועלה על דרך המלך ותמצא מרגוע לנפשך.

בהצלחה - בנימין שמואלי