שאל את הרב - כללי

המשך שאלה

  • י' אב התשע"ה

שאלה

אז מה שרציתי לרשום זה שהוא בא לפעמים למקום עבודתי כי הוא מאבטח בקניון ואני עובדת בחנות שם. מכיר את המנהל ,העובדים אז יש ביננו "שלום ,מה נשמע" ולפני כשבועיים בערך מישהי שעובדת איתי אמרה לי שהוא מעונין בי אבל לא אומר לי בגלל הפרש הגיל שלנו (10 שנים)האמת שהוא זרק כמה מחמאות אבל לא חשבתי שהוא מסתכל עלי בעיין כזו,ברמה שיספר על כך לעובדים ובערך לאחר מכן התחילו אצלי מחשבות ... ו"רגשות"אם אפשר לקרוא לזה כך בכלל.ואני חושבת שזה יעבור עם הזמן כי ככל שאני לא רואה אותו כך גם המצב משתפר.. פשוט אני מרגישה רע כלפי המחשבות והרגשות האלה אפילו אם הם לא אמיתיים באמת וסתם כנראה התלהבות ..

תשובה

שלום וברכה

סליחה שלא עניתי בזמן, אין להתייחס לזה יותר מידי ככל שלא תתייחסי לזה, כך זה יירגע בעז"ה.

אם היה שינוי תודיעי לי.