אמונה

ניתן לעזור לרוח?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לפני כמה שנים עבדתי בבית מסויים וטיפלתי בתינוק כל הזמן היו בבית רעשים מוזרים ובעיקר צעדים.זה עורר בי השתאות משום שבבית יש שטיח מקיר לקיר בכל פעם שהתפללתי או קראתי תהילים הצעדים היו קרובים אלי ואז עברה בי צמרמורת של רוח קרירה עד שיום אחד ראיתי אותו עומד מולי ומחייך,אימי שהחליפה אותי מידי יום שני משום שלמדתי במכללה גם ראתה אותו. שאלתי: מדוע דווקא הוא בא אלינו ולא לדיירי הבית ואיך ניתן לעזור לרוח הזאת

תשובה

שלום וברכה

בנארה את ואימך היו יראי שמיים היחידים בבית אינני מכיר את בעלי הבית אבל מסתבר שתפילוהים לא עזרו לו. עצם הדבר שהתפללת בקירבתו גרמה לנשמתו עלייה, ואין לך לעשות דבר נוסף, ואם תרצי להדליק נר לעילוי נשמתו תבוא עלייך ברכה. בהצלחה - בנימין שמואלי