זוגיות

זוגיות בנישואים- דחוף

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, לפני כשבועיים היה לי ולבעלי ריב מאוד קשה שנאלצתי לעזוב את הבית בשבועיים האלה לא דיברנו בכלל שנינו רצינו להתגרש אני רציתי להתגרש כי מתחילת הנישואין אני לא מרגישה שהוא בעלי אם זה מתי שהוא חוזר מהעבודה יושב אוכל רואה טלויזיה ויושן לעיתים בסלון ואם זה כאשר אנחנו מתווכחים הוא מרים את הקול ואף מקלל ובכל פעם שאנחנו מתווכים הוא מנסה לפגוע בי בכך שהוא אומר לי שאני לא אישה, שהוא לא אוהב אותי, שיש לו מישהי, מנסה להשפיל אותי אני כבר לא יכולתי להתמודד עם זה ועזבתי במשך השבועיים האלה גייסתו היתה איתי בקשר וניסו לעשות שלום בית אני לא מרגישה שזה הדבר הנכון אך אני מפחדת להיות איתו אני לא מרגישה בטוחה לידו גייסתו ובעלי הלכו להתייעץ עם כמה רבנים וכולם האשימו אותו ואמרו לו שבוא חייב להשתלט על מידת הכעס שלו אתמול דיברנו והחלטתי לתת צאנס אך אני לא מרגישה שלמה אם זה כי הוא לא רואה בהרמת קול כדבר חמור אני רגישה, אני רושמת בשם חברתי

תשובה

שלום לך

אין לתת צ`אנס ללא טיפול מקצועי מלווה, הדבר נידון לכישלון. רק בלווי מקצועי ובלימוד חיי הזוגיות כראוי הדבר יצליח קרוב לוודאי, והם ישובו לחיות חיים מאושרים.

בברכה – בנימין שמואלי