|שינוי שם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, שמי סיון ושם משפחתי מסתיים גם הוא באות ס` נאמר לי שעלי לשנות את שמי שכן יש משהו בשם ובאות ס` במיוחד שגורם לתקיעות מסויימת רציתי לדעת האם מספיק להוסיף שם אמצעי או האם עלי לשנות את שמי לחלוטין. במידה וכן, לאיזה שם כדאי לשנות לתשובתכם המהירה אודה מאוד.

תשובה

שלום וברכה

אני מכיר הרבה שיש להם ס` בשמם ואין להם כל בעיה כלל, אל תשני את שמך, ושם המשפחה אינו משפיע כלל על נשמתך. ואם תרצי לשנות את שם משפחתך אין בכך שום בעיה ולא תועלת.

בברכה - בנימין שמואלי