שאל את הרב - כללי

סרטוני כפירה

  • א' אב התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב. האם יש לך תשובות המניחות את הדעת לגבי השאלות המוצגים בסרטונים הבאים: https://www.youtube.com/watch?v=rKvjitwkF2w&list=PLiT3PGcYfrSaMixm9AR9WkMgTzpLLmCr0 מהידע שלי הבעיות נובעות מבורות בתורה שבע"פ. אשמח אם תציף שאלות אלו וגם את תשובותיהם ואת מהלכם הדמגוגי כמו שמוזכר בחלקו האחרון של המהפך 4. אפשר לערוך את השאלה כרצונך להעלאת האתר, ובלבד שהנושא יהיה שאלות ותשובות. תודה, אריאל

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

טענות ביקורת המקרא מוכרת לנו, והן עתיקות יומין, והופרכו מזמן. כיום אוניברסיטאות כבר אינן מלמדות את ביקורת המקרא.

על הטענה לסתירות במקרא - כתבתי את המאמר הזה, יש לעיין בו בעיון:

בעז"ה נערוך בעתיד סרטונים נגד אתאיסטים ביוטיוב. בינתיים ראה בבקשה:

בברכה,
דניאל בלס