שאל את הרב - כללי

שלום בית דחוףףף

  • כ"ח תמוז התשע"ה

שאלה

הרב..יש לי כמה קטעים שמביאים לחוסר שלום בית כמו שבעלי לא לוקח פלאפון וכשאני צריכה אותו אני נאלצת להתקשר לחבר שלו כדי לבקש את בעלי וגם כשש לי שאלה אני נאלצת להעזר ברבנים ובסוף בעלי מתעצבן עליי למה אני לא שואלת אותו...דבר שני...כשהוא חוזר מהשיעור בערב...הוא קורא מאמרים בהידברות וקצת חדשות וכל שאלה אני נאלצת לחזור אחרייה 10 פעמים ובסוף במקום לענות לי הוא לוקח ספר ולומד ומתעצבן שאני מפריעה לו וגם כשאני מבקשת עזרה בבית הוא אומר תבקשי משהו אחר ואעזור לך אבל לא בזה...ובסוף גם כצחוק בשבילו קורא לי שמנה ואני מעירה לו והוא מתנצל ואחרי כמה דקות שוב חוזר ושוב מתנצל...ובנוסף גם אומר לי עם תספרי לרב אני לא אדבר איתך יותר ולא יחזור ...האם בכל זאת מותר לי לספר לרב שלו שנותן שיעור?בבקשה דחווףףף

תשובה

שלום וברכה

מותר לך לדבר עם הרב שלו ותוסיפי לספר לרב שהוא לא מרשה לך לספר לו על התנהגותו ובוודאי הרב יוכל לעזור לך בעצה נכונה.