חינוך ילדים

לשון הרע אצל נשים

  • כ"ו תמוז התשע"ה

שאלה

שלום, הרי ידוע שנשים צריכות לדבר מה שעל ליבן אחרת זה קשה לשמור בבטן או לא נוח לדבר עם הבעל ולכן יש חברה טובה. השאלה : אם רוצים להתייעץ בנוגע לילדים הבוגרים - וזה כולל לדבר עליהם - האם זה לשון הרע? הרי עצה זה בדר"כ לא למטרת סיפור משהו טוב...

תשובה

שלום וברכה

מצווה שהבעל והאישה יתייעצו יחד לדון בדרך לחינוך הילדים ובקשיים שבגידולם ובדרך להגיע לליבם ולחנכם לתורה ויראת שמיים.