אמונה

להכיר אדם עפ כתיבה

  • כ"ד תמוז התשע"ה

שאלה

שלום וברכה. לרב בנימין שמואלי אני בקשר עם מישהי . בזמנה הפרטי היא כותבה סיפורים . רובם מדברים על בגידות . קראתי אותם והם לא באו לי בטוב. האם אפשר ללמוד על אדם על פי כתיבתו ? אם כן אשמח לקבל עזרה. האם נושא הסיפורים . בגידות . מעיד משהו על אדם זה ?

תשובה

שלום וברכה

קשה מאוד עד קרוב לבלתי אפשרי לנחש בזמנינו לפי סגנון הספר.

כולם קוראים כל מיני ספרים וסופרים ויתכן שהיא נגררה בכתיבה אחר הסופר השני.